FRIENDS: 'Kahkahanın Dindiği O An' Matthew Perry'i Nasıl Hatırlayacağız

 

Matthew Perry, kariyerinin zirvesindeyken “Friends” dizisindeki performansıyla bağımlılıkla mücadele ediyordu ve bu yüzden diziyi izleyemediğini bir röportajda belirtti.

Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer ve Matt LeBlanc, 1994'ten 2004'e kadar yayında olan “Friends” dizisinde Perry ile birlikte başrolde yer aldılar.

Aktörler, Perry'nin vefatı hakkında henüz bir yorumda bulunmadılar.

Pazar günü, “Friends”in yaratıcıları Marta Kauffman ve David Crane ile yürütücü yapımcı Kevin Bright, CNN'ye bir açıklama göndererek, "Sevgili arkadaşımız Matthew'un vefatından derin, derin bir üzüntü ve şok içindeyiz," dediler.

Açıklamalarında şunları belirttiler: "Hala inanılmaz gibi geliyor. Sadece hayatımızın bir parçası olarak ona sahip olduğumuz için ne kadar şanslı olduğumuzu söyleyebiliriz. O, harika bir yetenekti. Bir aktörün bir rolü kendine özgü kıldığını söylemek klişe olabilir ama Matthew'un durumunda daha doğru bir kelime bulunmuyor. Chandler Bing rolünü ilk kez canlandırdığında, bizim için başka kimse yoktu."


Açıklamaya ek olarak; "Sadece işinde değil, hayatta da her anına getirdiği neşeyi, ışığı ve kör edici zekayı daima özleyeceğiz. O, odadaki her zaman en komik kişi oldu. Bundan daha fazlası, o, en tatlıydı, veren ve özgeci bir kalbi vardı...Bu gerçekten Kalbimizin Kırıldığı Bölüm."


Yorumlar

Popüler Yayınlar